Papaya plátky proslazované Množství: 1000 g

  1. Home
  2. /
  3. Produkty
  4. /
  5. Akce | VIP Kilovky
  6. /
  7. Jídlo a nápoje
  8. /
  9. Papaya plátky proslazované Množství:...

Papaya plátky proslazované Množství: 1000 g

217

Složení Papaya (52 %), cukr (47,99 %), konzervant E220 – oxid siřičitý (0,01 %). Alergeny jsou v textu zvýrazněny. Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 1424 kJ / 340…

Složení
Papaya (52 %), cukr (47,99 %), konzervant E220 – oxid siřičitý (0,01 %).
Alergeny jsou v textu zvýrazněny.
Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota
1424 kJ / 340 kcal

Tuky
0 g

- z toho nasycené mastné kyseliny
0 g

Sacharidy
85 g

- z toho cukry
76 g

Bílkoviny
0 g

Vláknina
1 g

Sůl
0 g

Skladování
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C a chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření ihned spotřebujte. 
Minimální trvanlivost: uvedena na obalu
Země původu: Thajsko
Upozornění: Výrobek není vhodný pro děti do 3 let. Doporučujeme přebrat.
 
Papája: Exotický poklad plný zdraví a chuti

Papája, známá také jako "ovoce andělů," je exotické ovoce, které si získává srdce a chuťové pohárky lidí po celém světě. Toto sladké a šťavnaté ovoce pochází z tropických oblastí Střední Ameriky, avšak dnes se pěstuje v mnoha tropických a subtropických regionech.
Jednou z nejzajímavějších věcí na papáje je její bohatý obsah živin. Papája je vynikajícím zdrojem vitamínu C, který posiluje imunitní systém, a také obsahuje vitamín A, který je důležitý pro zdraví očí. Navíc je papája plná antioxidantů, které pomáhají bojovat proti volným radikálům v těle.
Kromě toho je papája známá svými trávicími výhodami. Obsahuje enzym papain, který napomáhá rozkladu bílkovin a podporuje zdravé trávení. Právě díky tomuto enzymu se papája často používá jako přirozený prostředek pro zlepšení trávení a zmírnění žaludečních potíží.
Papája má také zajímavou historii. Když Kryštof Kolumbus přistál v Novém světě, byl jedním z prvních Evropanů, kteří ochutnali toto ovoce, a okamžitě si ho zamiloval. Dnes je papája oblíbenou ingrediencí v mnoha kuchyních po celém světě. Používá se do ovocných salátů, smoothies a dokonce i do některých slaných pokrmů.
Ať už si papáju vychutnáváte čerstvou, sušenou, nebo jako součást exotických receptů, toto ovoce nabízí nejen skvělou chuť, ale také řadu zdravotních výhod. Papája je zkrátka tropický poklad, který stojí za to objevit!
BLOG: Papája (papaya): Jak si ji nejlépe vychutnat?

Další informace

Množství

Energie

Tuky

Bílkoviny

Sacharidy

- z toho cukry

Vláknina

Sůl