Mandlová másla

Mandlová másla jsou druh másla vyráběný z mandlí. Mandle se nejprve rozemelou na kaši a poté se přidáním oleje a dalších přísad vyrobí máslo. Mandlové máslo lze použít mnoha různými způsoby. Je oblíbené při pečení a jako pomazánka na toasty nebo krekry. Lze ho také použít do slaných pokrmů, jako jsou smažené pokrmy nebo kari. Mandlové máslo je dobrým zdrojem zdravých tuků a bílkovin. Má také vysoký obsah vitamínů a minerálů, včetně hořčíku, draslíku a železa. Pokud hledáte důvody, proč si mandlové máslo koupit, tak se mezi ně např. řadí, že je zdravou alternativou k jiným druhům másla. Mandlové máslo má vysoký obsah bílkovin a zdravých tuků a je také dobrým zdrojem vitamínů a minerálů. Má bohatou oříškovou chuť, kterou si již mnoho lidí oblíbilo. Mandlové másla jsou všestranná surovina, kterou lze použít při pečení, vaření i jako pomazánku. Vybrat si ve Světě ořechů můžete i další druhy Ořechového másla jako Kešu máslaLískooříšková másla nebo Arašídová másla od mnoha kvalitních výrobců se zárukou skvělé chutě a kvality. Děkujeme, že jste si pro svoje ořechové potěšení vybrali právě nás Svět ořechů!

X